Verificați ce fel de simptome de oboseala după un antrenament

Verificați ce fel de simptome de oboseala după un antrenament

Primul semn de hipotiroidism (nu produce o cantitate suficientă de hormoni) oboseală permanentă. Dacă vă confruntați cu lipsa de energie, în prima jumătate a zilei, în ciuda faptului că sunteți suficient de vyspalí, acest lucru poate fi un semn de scăderea funcției tiroidiene. Lipsa de energie din cauza problemelor cu tiroida, desigur, au intrat în vigoare de oboseală excesivă în timpul orelor de sport.

Dacă la oboseală se adaugă încă dureroase sentimente,

Dacă la oboseală se adaugă încă dureroase sentimenteDe uitare sau de hipertensiune arterială, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră. De primăvară oboseala se manifestă prin senzație de rău, lipsa de energie și oboseala nu pot fi asociate doar. Probouzející natura, de asemenea, nu vrea să alergikům. Congestie nazală, mâncărime în ochi, nas și gât, dureri în gât, strănut, dureri de cap și intruzive tuse, rinoree sau se referă, împreună cu o mare oboseala principalele simptome de alergie. http://genindex.info/

Dacă unele dintre aceste semne, au observat, poate, numai că au descoperit cauza bruscă disponibilitatea la dumneavoastră preferat de sport. În acest caz, este mai bine pentru câteva zile zvolněte și așteptați până când alergie va avea loc.

Supraantrenament și a lipsei de timp pentru recuperare

A decis să scape de cei nehezkých acizi polštářků cât de repede posibil, și, prin urmare, te antrenezi intens în fiecare zi. Olimpic medaliat și campion la liniile lungi Meb Keflezighi consideră că ai nevoie de o pauza de o zi mai mult decat crezi, pentru a evita epuizarea. Перетренированность poate duce nu numai la supra-oboseală fizică, dar, potrivit experților, acest lucru este, de asemenea, poate duce la o încălcare a funcției sistemului imunitar.

În Brožové întotdeauna depinde de dacă sunteți un atlet-nou sau deja activ sportujete, fie că ești femeie sau bărbat, că starea dumneavoastră de sănătate sau de greutate, și așa mai departe Intensitate diferite – și nu numai din cauza capacităților fizice, dar, de asemenea, din cauza unui anumit scop.

Schimbările hormonale afectează organismul

“Într-o altă intensitate se va muta o persoană care vrea să piardă în greutate, iar celălalt este cel care câștigă masei musculare și război de țesut musculare. Este întotdeauna mai bine pentru a discuta obiectivele dvs. cu un expert și în mare parte este adevărat că în mișcare trebuie să joace.

Schimbarile hormonale Studiile științifice arată Schimbările hormonale afectează organismulcă, oboseală excesivă pot fi modificări hormonale în organism. Revista online Live Strong de pe site-ul său, informează, că la etapele inițiale de antrenament reduce concentrația de cortizol (un hormon format din cortexul suprarenal), care, la rândul său, începe să crească în timp ce de formare este, de obicei, aproximativ o oră.

Fluctuațiile nivelului hormonului de stres cortizol duce la o perturbare de somn, care, după cum sa menționat deja, joacă un rol important în oboseală. Oboseala din cauza modificărilor hormonale, puteți, de asemenea, de a experimenta în perioada de înainte de menstruație,. Depresie și anxietate Trenérka Market Brožová susțin că depresia și stresul, deși cauzează un sentiment de oboseală, apatie, dar este întotdeauna mai bine să se ridice și zabojovat împotriva acestui sentiment activ. Mișcarea este într-adevăr o modalitate foarte bună de a scăpa de stres.

“Trebuie să ne amintim că active oamenii nu rareori se confruntă cu depresia. Mișcarea regulată într-adevăr, întărește sistemul imunitar și funcționează nu doar ca o protecție de la boli, dar, de asemenea, ajută să facă față mai bine cu situatii stresante. Regulat de activitate, în plus, menține sănătatea creierului. Prin antrenament în organism vyplavují substanțe responsabile de fericire și o stare de spirit bună, și substanțe care pot îmbunătăți starea de spirit noastre.

Potrivit experților, în comparație cu morfiem aceeași cantitate de endorfine în tisícinásobně mai eficient. Prin urmare, nu este de mirare că unii oameni pot producerea de endorfine duce la “dependența de exerciții fizice’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *