Fizzy slim utilizează multe femei pe o dieta

Fizzy slim utilizează multe femei pe o dieta

Mai întâi de toate, ar trebui să aibă în vedere faptul Fizzy slim că de grăsime-nu este atât de mult o problemă medicală, ca o problemă estetică. Probleme de sănătate ne provoacă, în primul rând, de grăsime în zona abdomenului se numește viscerale. Chiar dacă nu excesul de greutate, aceasta nu înseamnă că aveți o valoare mare a acestui handicapat periculos de grăsime. Acum, haideți să încercăm să explicăm câteva moduri foarte ușor,

Care fizzy slim pentru a reduce acest grasime viscerala.

Fizzy slimMulte studii științifice au confirmat faptul că de zahăr, și, mai presus de toate, băuturi dulci au un impact negativ asupra sănătății noastre. Bea fizzy slim pentru pierderea rapida in greutate. Clasic de zahăr, după cum știți, este alcătuit dintr-o moleculă de glucoză și o moleculă de fructoză, dar mult mai rău, soluția este extrem de îndulcitor “glucoză-fructoză sirop”.

Este de la fabrica de îndulcitor, cel mai adesea se face din făină de porumb, și l-am găsi, produse de patiserie, mezeluri, carne, cereale, fructe și așa mai departe aceasta este de fapt ieftine substitut de zahăr – de 2,5 ori mai mare, și producția sa este mult mai ieftin. Și aceasta este principala problemă, deoarece la doze mai mari fructoza este stocat sub forma de grasime! Și în special în zona abdominală, așa cum este menționată organelor interne de grăsime, care este în valoare de pentru dezvoltarea mai multor boli, de sindrom metabolic.

Cu toate acestea, ar trebui să aibă în vedere faptul că nimic din toate acestea nu se aplică la întregul fruct, care este sănătos, deoarece conține destul de o mulțime de fibre, care atenuează impactul negativ fructoză. Cantitatea de fructoză, obținute din fructe, este nesemnificativă în comparație cu ceea ce luam de la dulciuri și băuturi dulci!

Proteinele sunt cel mai important atunci când vine vorba de pierderea în greutate. A fost pentru că a dovedit că ele reduc pofta noastră de până la 60% și de a crește activitatea metabolismului. Dacă este vorba, prin urmare, Fizzy slim despre pierderea în greutate, prin urmare, aportul crescut de proteine este una dintre cele mai eficiente schimbări de care Aveți în căutarea dumneavoastră pentru a vă ajuta. Și nu numai că acest lucru Vă ajută să piardă în greutate, dar, de asemenea, Vă va ajuta să evite așa-numitul “efect yo-yo”, care este asociat cu cele mai multe diete. Există, de asemenea, de cercetare confirmă faptul că numărul și calitatea adoptate de proteine este invers proporțională cu grăsime. Pe scurt, oamenii care au mancat mai multe proteine de inalta calitate (legume, carne, ouă) a fost mult mai puțin țesut adipos. Aceste studii se recomanda consumul de proteine la frontiera de 25-30% din necesarul zilnic de energie de venit.

Un alt mod fizzy slim foarte eficient

Un alt mod fizzy slim foarte eficientcum de a reduce cantitatea de grasime viscerala, care este asociat cu punctul anterior, este de a limita de carbohidrati in dieta ta. Mai mult de 20 de studii randomizate au arătat că o perioadă limitată de consumul de carbohidrati duce de 2-3x mai mare pierdere în greutate, decât cu conținut scăzut de grăsime dieta si pierdere are loc numai în principiu de grăsime în zona abdominală – în jurul organelor genitale și a ficatului. În primul rând, ar fi suficient pentru a limita carbohidratii simpli, cum ar fi paine alba, chifle, ravioli, paste, etc., mai ales dacă aveți de gând să aibă un aport crescut de proteine.

Tu, probabil, de foarte multe ori am auzit că dieta aveți nevoie pentru a crește aportul de fibre. Acest lucru este adevărat, dar nu în fibre, cum ar fi fibre. La scăderea în greutate afectează, în primul rând, fibrele solubile. Acest lucru fibre, care se leagă de apă, și apoi formează gros de gel, care ne rămâne în intestin. Acest gel, apoi încetinește circulația alimentelor prin stomac și intestinul subțire, și eliberează, astfel încât digestia și absorbția substanțelor nutritive. Rezultatul este mai mult un sentiment de satietate si reduce pofta de mancare. Din aceasta rezultă Fizzy slim că fibrele solubile, din nou, poate ajuta foarte mult în reducerea efectelor nocive de grăsime. Cel mai bun mod pentru a obține mai multe fibre, există o mulțime de produse pe bază de plante, cum ar fi fructe, legume, leguminoase, precum și unele cereale, cum ar fi ovăz.

Sportul și exercițiile fizice sunt un element foarte important, și aceasta din diferite motive. Aceasta este una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face, dacă vrei să trăiești mult, sănătos și de a evita bolile. Descrie toate beneficiile uimitoare pentru sanatate sedintele de sport, acest lucru este dincolo de sfera de aplicare a prezentului articol, cu toate acestea, că aici trebuie remarcat faptul că exercitarea din nou o modalitate eficientă de a reduce de grăsime de pe abdomen și de formare metabolismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *