Dacă săriți peste micul dejun, veți începe să câștige.

Dacă săriți peste micul dejun, veți începe să câștige.

Tu ar trebui să mănânce la fiecare trei ore, în caz contrar, metabolismul incetineste. Este ideal pentru a accelera metabolismul bikram yoga. Exploreaza cele mai mari mituri și polopravdami, care la schimbul de substanțe în continuare se zvonește că.

De slabire, remodelare și, în general, lupta cu kg aprecia

De slabire, remodelare și, în general, lupta cu kg apreciaAvând în vedere că, potrivit datelor institutului de Stat de medicină de obezitate privește fiecare a patra femeie și douăzeci și doi la sută de bărbați, în timp ce se luptă cu excesul de greutate, fiecare a doua Cehă în vârsta de mijloc, este vorba despre un subiect care devine din ce în ce mai urgentă.

Deși mass-media a turnat un flux de articole despre faptul că pierderea de greutate corporală asociată, există încă o serie de mituri, zvonuri și jumătăți de adevăruri. Aici se află cea mai mare asupra metabolismului:

Ignora micul dejun, se poate încetini metabolismul

Ați auzit acest lucru de ani de zile, că micul dejun este cea mai importanta masa din timpul zilei. Dacă-l ratați, va concedia te metabolismul și de kilogramele in plus va păstra ca zjednané. Dietáři întreaga lume atât de uriaș masa de prânz, mic dejun, constând mixte de ouă, toustů, șuncă și suc de portocale, în speranța că, atunci când organismul dau imediat la începutul zilei doza de calorii, toată ziua va fi deja locuiesc, practic, doar cu aer, iar corpul lor tanjesc deja doar un minim de alimente.

Dar se pare că acest lucru este, probabil, totul este diferit, și un mic dejun nu este de a înlocui sau de pierdere în greutate aproape nici un efect.

Autorii studiului, realizat în anul 2014 și-au împărțit respondenți, care au încercat să piardă în greutate în două grupuri. Una dintre ele în mod regulat snídala, în timp ce al doilea grup mic dejun vynechávala. După șaisprezece săptămâni este verificată de autorii studiului, pierderea de greutate corporală, și s-a dovedit că nu era nici o diferență între pierderea de masă corporală snídajících și nesnídajících.

Dacă nu există la fiecare trei ore, metabolismul incetineste

Dacă nu există la fiecare trei ore, metabolismul incetinesteExperții subliniază că, calitatea de micul dejun are o mulțime de beneficii pentru sănătate (începând de la reducerea nivelului de colesterol, în ciuda corecție a tensiunii arteriale, până la un impact pozitiv asupra sănătății sistemului cardiovascular), dar nu vă așteptați de la el ajutor în caz de pierderea de kilograme.

Un alt popular mitul spune că dacă nu mănânci la fiecare trei ore, metabolismul tau va incetini si vei avea tot mai multe probleme cu hubnutím. Principalele dietáři atât de controlat ceas deșteptător, pentru a accidental nepromeškali magice trei ore interval, iar metabolismul lor atât de nezadrhl. Și această afirmație, cu toate acestea, consideră deja pentru rădăcină.

Potrivit experților, mult mai important este debitul de calorii, care pe zi zkonzumujete, și promovat în trei ore interval din punct de vedere al metabolismului și pierderea de masă corporală, complet, destul de slab dezvoltat teme. În al doilea rând, o problemă în mărime de porții, pentru că de multe ori oamenii cred in mod eronat că ei pot mânca de cinci-șase ori pe zi, și, de asemenea, o mare portie de exemplu, atunci când mănâncă de trei ori pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *